1. Főzés
  2. Kések, vágódeszkák
  3. Vágódeszka nagy 34,2x25x9cm CARUBA 1167005070

Vágódeszka nagy 34,2x25x9cm CARUBA 1167005070

3.785 Ft
Rotho CARUBA nagy vágódeszka csúszásgátló lábakkal, léelvezetővel és fogantyúval. Vessen véget az unalmas késekkel való munkafelületek karcolásának a konyhában!

Átmeneti készlethiány

Cikkszám: 11006
Kategória: Kések, vágódeszkák
Gyártó:

Rotho CARUBA nagy vágódeszka csúszásgátló lábakkal, léelvezetővel és fogantyúval

Vessen véget az unalmas késekkel való munkafelületek karcolásának a konyhában! A CARUBA vonal praktikus Rotho vágódeszkájának köszönhetően a gyümölcs, zöldség, hal, hús és sajt könnyed vágása igazi öröm!

  • Műanyag vágódeszka, mérete: 34,2x25x9cm
  • BPA-mentes és élelmiszer-biztos
  • lébarázdával és csúszásgátló lábakkal
  • mosogatógépben mosható
  • késbarát felület

Előnyök és lehetséges felhasználások
Csak gyorsan fel akar vágni egy szelet kolbászt, kockadarabot a salátához vagy feldarabolni egy paradicsomot. Aki tartózkodik a megfelelő vágódeszka használatától ezekhez a látszólag nem látványos munkalépésekhez, nem sokkal később keserűen megbánja ezt a döntést. Az állítólagos kényelmi megtakarítás eredménye gyakran karcos munkalapok, amelyek csúnya megjelenését kölcsönöznek, amit az egész konyha megszenved. De ez még nem minden: Amint a konyhai késeket olyan felületen használja, amelyet nem nekik szánnak, fennáll annak a veszélye, hogy tartósan károsítja az érzékeny pengéket. Ennek a helytelen kezelésnek az eredménye nem sokáig várat magára. A tompa és törött pengék, amelyek nem utolsósorban jelentős balesetveszélyt jelentenek, a bosszantó eredményt jelentik. Tehát az élvezetes ételkészítés és a barátokkal való közös főzés természetesen nem szórakoztató. Ennek fényében egy masszív és késbarát vágódeszka segítségnek bizonyul kulináris főzési öröméhez . A Rotho CARUBA vágódeszkával most minden szükséges vágási munkát elvégezhet, időtakarékos, szerszámbarát és hatékony módon. A sokoldalú konyhai eszköz igazi univerzális, és környezetkímélő módon megkönnyíti a munkát . A számos alkalmazható előny mellett a CARUBA termékcsalád Rotho vágódeszkája vizuálisan is gazdagít minden konyhát, mivel a vonzó kétkomponensű kialakítás a stílus és a modernség bizonyítéka.

Termékjellemzők
A Rotho CARUBA vágódeszka két méretben kapható , könnyű és ugyanakkor méretben stabil . A robusztus, késbarát felület vágásálló és hosszú évekig használható. A praktikus fogantyú, a csúszásgátló lábak és a környező léelvezető megkönnyíti a napi konyhai munkát. Az elegáns kivitelű, időtálló vágódeszka mosogatógépben is biztonságosnak bizonyul és rendkívül könnyen kezelhető. Élelmiszerbiztos és BPA-mentes műanyagból készült vágódeszka szennyezőanyag-mentes felhasználást ígér még az allergiások számára is.

A Rotho CARUBA vágódeszkára 20 év tartóssági garancia vonatkozik kiváló ár-teljesítmény arány, és nélkülözhetetlen szerencse minden amatőr és profi szakács számára!

Kapcsolódó termékek

Menü