1. Sütés
  2. Sütőformák, szilikon formák
  3. Tortaforma készlet 3 részes rózsás dekorral Happy Cooking RS-1345

Tortaforma készlet 3 részes rózsás dekorral Happy Cooking RS-1345

6.110 Ft
A rózsa dekoros tortaforma készlet tapadásmentes és szivárgásmentes kapcsos tortaforma, kerek, szív és négyzet alakú formát tartalmaz.

Külső raktáron

Cikkszám: 11267
Kategória: Sütőformák, szilikon formák
Gyártó:

A rózsa dekoros tortaforma készlet tapadásmentes és szivárgásmentes kapcsos tortaforma, kerek, szív és négyzet alakú formát tartalmaz, ideális tésztaforma / tortaforma / sajttorta formakészlet, mely kivehető aljú.

  • 3 részes tapadásmentes tepsi – Ez a készlet kapcsos formát tartalmaz 3 darab tapadásmentes tepsiből (kerek, szív és négyzet alakú), amelyek segítségével gyönyörű, háromrétegű tortákat készíthet bármilyen alkalomra.
  • Kiváló minőségű rózsa dekorral – Kiváló minőségű szénacélból és megerősített bevonatból készült, BPA és Peoa mentes, 100%-ban biztonságos és egészséges. Hőállósági hőmérséklet: 230 ℃/445 ℉, mikrohullámú sütőben használható, és egyenletesebben melegít.
  • Tapadásmentes és gyors – kapcsos serpenyőkioldó – Tapadásmentes alsó bevonat és a kerek kialakítás lehetővé teszi, hogy a torta egyszerűbben tudjon kijönni a formából, anélkül, hogy tönkretenné az alakját. A rugós retesz segít gyorsabban és jobban főzni.
  • Nagyobb méret és több választék – A 3 db rugós tepsi csomag több lehetőséggel tölti meg receptjét. Alkalmas sajt, gyümölcstorta, pite és sok más készítéséhez. Segítségükkel gyönyörű két- vagy háromrétegű tortákat készíthet.
  • Könnyen használható és tisztítható – Az alsó tálca levehető, könnyen tisztítható a következő használathoz.

Tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Mosogatógépben nem mosható.

Kapcsolódó termékek

Menü