Szilikon sütőforma (6 részes) 17x3x25cm, tavaszi virágok minta

1190 Ft

Ezzel a 6 formával rendelkező, hőálló szilikon tavaszi virágok alakú sütemény formával gyerekjáték a sütés. Csak öntsük a tavaszi virágok formákba a tésztát és rakjuk sütőbe.

Ez a termék jelenleg sajnos nem elérhető.

Leírás

Lepd meg szeretteid vagy családtagjaid egy különleges sütemény csodával!

Ezzel a 6 formával rendelkező, hőálló szilikon tavaszi virágok alakú sütemény formával gyerekjáték a sütés. Csak öntsük a tavaszi virágok formákba a tésztát és rakjuk sütőbe. Rugalmas falának köszönhetően, könnyedén kiszedhetjük a szilikon formákból a megsütött finomságot.

A 6 db-os tavaszi virágok alakú szilikon forma különböző színekben érkezik, színe nem választható.

Anyaga:
Hőálló szilikon

A szilikon sütőforma tulajdonságai:
A szilikon sütőformákkal könnyen dolgozhatsz, mert nem tapad bele a sütemény és könnyen tisztán tarthatod őket. Használat előtt nem szükséges kivajazni vagy kilisztezni. Mosogatógépben is tisztítható, sütőben, fagyasztóban és mikróban is használható termék.

A szilikon forma hőállóságát tekintve -40 °C és +230 °C között használható.

A szilikon formák sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően ideálisak lehetnek hűtőben csokoládékrémek, gyümölcskocsonyák, túró és joghurttorták, fagyasztóban fagylalttorták vagy éppen mikróban, hagyományos sütőkben kenyérfélék, sütemények, torták, zöldségek, húsfélék elkészítéséhez.

JÓ HA TUDOD!
A tavaszi virágok szilikon sütőforma színe sajnos nem választható, vegyes színekben érkezik, így a készlet függvényében küldjük. Jelenleg halvány zöld színben van készleten.
Amennyiben mégis választani szeretnél: Kérjük jelezd a pénztár oldalon a megjegyzés résznél és igyekszünk olyat, vagy merőben hasonló színű terméket küldeni.

Érdekelhetnek még…

Menü