Komód A4 3fiókos 37,5×32,5×71,2cm COUNTRY Fehér

12490 Ft

A COUNTRY sorozat fehér színű, gurulós fiókdoboza elegáns rattanos megjelenésével és funkcionális tárolásával meglep.

Külső raktáron

Várható szállítás: 2021.03.03. - 2021.03.05.

Leírás

Stílusos elrendezéssel a rendetlenség megszűntetése, ez lehetséges? A COUNTRY sorozat fehér színű, gurulós fiókdoboza elegáns rattanos megjelenésével és funkcionális tárolásával meglep:

  • 3 kosár
  • 4 simán futó görgő
  • elegáns rattan megjelenés
  • könnyen kezelhető és kiváló minőségű műanyagból készül
  • sokféle színben kapható

Előnyök és lehetséges felhasználások

A COUNTRY-torony segítségével esztétikus tárolást biztosít a nappaliban, a hálószobában, a fürdőszobában vagy a gyermekszobában. A fiókelem minden egymásra rakható doboza önmagában is elég figyelemfelkeltő. Ha a komód egy másik helyiségbe költözik, a 3 nagy fiók könnyen cserélhető. Akár az irodában való tiszta tárolásra, akár a konyhában nyújtott rendezett segédeszközre, a fiókdoboz mindenhol hangulatos légkört teremt. A kompakt COUNTRY-torony akár egy kis fürdőszobában is könnyen elhelyezhető. A Rotho könnyen kezelhető fióktornyát játékok és színező könyvek tárolására is használják a gyermekszobában.

Termékjellemzők

A rattan fiókos COUNTRY-torony elegáns megjelenésű. A tároló számos színben kapható, és különböző bútorstílusokhoz illik. Az A4-es formátumú kosarak könnyen elérhető és takarékos tárolást kínálnak. Ugyanakkor a fióktartály kompatibilis az összes COUNTRY A4 kosárral . Minden rattan doboz könnyen tisztítható és mosogatógépben is mosható. A 325 mm szélességű és 375 mm mélységű 712 mm magas mobil talapzat bármilyen helyiségbe illeszkedik.  A fióktorony rugalmasan használható a négy forgó kettős görgőjének köszönhetően. A COUNTRY-torony robusztus és tartós .

A dizájn és az okos tárolás a gördülő COUNTRY-Tower tökéletes kombinációja. Fedezze fel a Rotho multifunkcionális COUNTRY sorozatát, és csináljon rendet stílusosan, megfizethető áron!

További információk

Gyártó

III Rotho

Gyártó cikkszám

1165490001

Érdekelhetnek még…

Menü