8 db-os szív alakú szilikon forma

1240 Ft

Lepd meg szeretteid vagy családtagjaid egy különleges sütemény csodával! Mi is jelképezhetné jobban, hogy valakit szívünkbe zártunk, mint egy szív.

Ez a termék jelenleg sajnos nem elérhető.

Leírás

Lepd meg szeretteid vagy családtagjaid egy különleges sütemény csodával! Mi is jelképezhetné jobban, hogy valakit szívünkbe zártunk, mint egy szív.

Ezzel a 8 formával rendelkező, hőálló szilikon szív alakú sütemény formával gyerekjáték a sütés. Csak öntsük a szív formákba a tésztát és rakjuk sütőbe. Rugalmas falának köszönhetően, könnyedén kiszedhetjük a szilikon formákból a megsütött finomságot.

A 8 db-os szív alakú szilikon forma különböző színekben érkezik, színe nem választható.

Anyaga:
Hőálló szilikon

Mérete:
29cm×17cm

Tipp:
Ha négy darab sütemény formát egymás mellé helyezünk, egy kisebb méretű négylevelű lóhere tortát is könnyedén készíthetünk vele.

A szilikon sütőforma tulajdonságai:
A szilikon sütőformákkal könnyen dolgozhatsz, mert nem tapad bele a sütemény és könnyen tisztán tarthatod őket. Használat előtt nem szükséges kivajazni vagy kilisztezni. Mosogatógépben is tisztítható, sütőben, fagyasztóban és mikróban is használható termék.

A szilikon forma hőállóságát tekintve -40 °C és +230 °C között használható.

A szilikon formák sokoldalú felhasználásuknak köszönhetően ideálisak lehetnek hűtőben csokoládékrémek, gyümölcskocsonyák, túró és joghurttorták, fagyasztóban fagylalttorták vagy éppen mikróban, hagyományos sütőkben kenyérfélék, sütemények, torták, zöldségek, húsfélék elkészítéséhez.

Menü