Keeeper Jonas tároló kosarak

Keeeper Jonas tároló, rendszerező

Már régóta rajongunk a praktikus kosarakért, mint rendszerező segédeszköz a hűtőszekrényben, fiókokban és konyhai szekrényekben tárolt ételekhez. Hiszen mi sem egyszerűbb, mint a kosár gyors eltávolítása a sok egyedi tétel helyett. Jelentősen felgyorsítja a dolgokat a hűtőszekrény tisztításakor is. Kiveszi az összes kosarat, kitörli a hűtőszekrényt, visszateszi, kész. Mi több, a kis jonas kosarak , amelyek sokféle méretben és színben kaphatók, még szépek is.

Minden, amit nem kell hűteni, szekrényben tárolható. Mi a fiókokat részesítjük előnyben az ételek tárolásához, mert mindig világos áttekintést adnak mindenről, hogy mink van. A kosarak szuperek, különösen a kis aprólékok esetében, mivel ez eleve megakadályozza, hogy bármi rendetlenséget okozzon.

Keeeper Jonas tároló, rendszerező

A főzés szórakoztató lehet, de ehhez megfelelő összetevőkre van szükség. Mi a teendő, ha a hűtőszekrény vagy a konyha teljesen rendezetlen és már nem tudja, van-e elegendő lisztje, paradicsomkoncentrátuma stb.? Az ételek rendszerezésének jó rendszerével nemcsak egyértelműen átlátható lesz minden, hanem egyszerűbbé válik a tisztántartás is.

Menü