Garancia

A DekorPlacc.hu-n vásárolt minden termékre érvényes garancia vonatkozik. Egy részüket jogszabály írja elő, más részüket pedig mi alkottuk és biztosítjuk Neked, hogy a vásárlásod során még jobb kiszolgálásban legyen részed.

Fontos azonban, hogy tudd: az áruházunkban a termékek adott oldalán megtalálható “További információ”, alatt lévő garancia jelzés minden esetben magyarországi szakszervizben, vagy általunk érvényes.

Ha a termék, melyet itt vásároltál hibás, nem működik:

3-36 hónapos műszaki (amennyiben műszaki cikk), minőségi garanciát érvényesíthetsz:

A számládon szereplő árukra 3-36 hónap telephelyünkön érvényesíthető garanciát kapsz! Ez alól azok a termékek jelentenek kivételt, ahol eltérő jelölést találsz, vagy amely termék külön garancialevéllel, jótállási jeggyel rendelkezik, azokra ugyanis az ott megjelölt ideig és helyen maga a gyártó vagy importőr vállal garanciát. Fontos! A garancia érvényesítés feltétele a termék vásárlását igazoló számla (vagy másolata) bemutatása.

Hogyan érvényesítheted a garanciát:

A legjobb az, ha a terméket visszaküldöd – a garancia érvényességhez szükséges számlával – , hogy átvizsgálhassuk. Természetesen postán is visszaküldheted a terméket “belföldi kísérőlevél postacsomaghoz” (zöld) nyomtatvánnyal – bármelyik postán beszerezhető – vagy bármely futárszolgálattal és mi ekkor postafordultával küldjük az új terméket, vagy szakértő állásfoglalását amennyiben a termék valójában nem hibás. A nem jogos garanciális hiba esetén az oda-vissza szállítás költsége a vásárlót terheli, vagyis Téged.

Abban az esetben, ha jogos a garanciális igény: a visszaszállítást a saját költségünkön végezzük. Amennyiben viszont mégsem, akkor a terméked visszaszállítása normál szállítási díjon történik.

Amennyiben a termék valóban hibás, úgy 3 lehetőséged van:

1., Beérkezéstől számítva 3-7 munkanapon belül küldjük a csere terméket,

2., Kérésednek megfelelően annak az árát beszámítjuk más termék árába,

3., Vagy, adott bankszámla számra visszautaljuk az összeget.

Fontos azonban tudnod, hogy az utánvétellel feladott csomagot nem áll módunkban elfogadni.

3.000.-forint alatt a korlátozott garancia érvényes:

Bruttó 3000 forint értékhatár alatt nem vállalunk ilyen típusú műszaki, minőségi garanciát a termékre. Értsd., műanyag vagy szilikon, nem választható színű termékekre (melyet a termék oldalán is jelzünk) korlátozott garancia érvényes.
Azonban a szolgáltatásunkból eredő problémáknál, mint hibás teljesítés, vagy szállításkori sérülés, természetesen cseréljük ezeket is

Természetesen a műszaki termékekre 3 napos CSEREgarancia vonatkozik:

A műszaki termékekre 3 nap cseregarancia vonatkozik, vagyis a 3 napon belül meghibásodott készüléket azonnal cseréljük. Amennyiben a csere nem volna lehetséges, (mert a termék kifutott, elfogyott) a vásárló választhat az alábbi 2 lehetőség közül:

1, A meghibásodott termék árát beszámítjuk más termék árába,
2, vagy visszafizetjük a termék árát.

 A 3 napot meghaladva a normál műszaki, minőségi garancia lép életbe.

Így érvényesítheted a cseregaranciádat:

1, A termék átvételét követő 72 órán belül jelezd a hibát felénk,
2, A visszaküldött terméket hiánytalan állapotában küldd vissza! (Vagyis minden alkatrészt, tartozékot, tonert, tintapatront, kábelt, kézikönyvet… stb tegyél vissza a csomagba!)

.Amennyiben a visszaküldött termék hiányos, sajnos nem tudjuk visszafogadni, és ez esetben – kérésedre – visszaküldjük azt (ennek költségeit a Vásárló viseli), vagy felszámítjuk a hiányzó tartozék árát.

3, A visszaküldött hibás termék és/vagy tartozék minden esetben először tesztelésen esik át. Cserére illetve pénzvisszafizetésre csak a hiba tényleges megléte esetén van mód.
4, A vásárlástól számított 3 nap letelte után a vásárló maga is fordulhat egyenesen a garanciális szakszervizhez . Ez esetben valamivel gyorsabb ügyintézés várható.

Mi igyekszünk gyorsak lenni minden esetben! A türelmet és megértést előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
A DekorPlacc.hu csapata

Menü