Általános Szerződési feltételek (ÁSZF)

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni a dekorplacc.hu webáruháznak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

Üzemeltetői adatok

  • Cégnév: Cservenyi-Orvos Dorina Kitti e.v.
  • Székhely: 1204 Budapest, Török Flóris u. 99.
  • Adószám: 68843270-1-43
  • Nyilvántartási szám: 52331110
  • E-mail: info@dekorplacc.hu
  • Telefon: +36 20 663 1311
  • Tárhely szolgáltató: hostinger.hu
Általános tájékoztató

Webáruházunk böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a dekorplacc.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért! Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja.

A webáruház fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében.

Az alábbiakban a weboldalunkhoz kapcsolódó általános információkat, tájékoztatásokat és jogi iránymutatásokat találja. A dekorplacc.hu használatára, megrendelések leadására és a létrejövő adásvételi szerződésre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) vonatkoznak.

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget! A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett, forintban értendő összeg és NEM tartalmazza a 27% Áfa-t.

A webáruházban rendelést leadni kizárólag elektronikus úton lehet!

Az esetleges elírásokból eredő károkért üzletünk felelősséget nem vállal.

Regisztráció

A webáruházunkban a böngészés regisztráció nélkül történhet.
Vásárlás regisztrációval és nélküle is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni. Regisztrálásra a Regisztráció menüpont alatt van lehetőség (gyors, pár adat kell csak hozzá). Kérjük, szíveskedjenek pontos adatokat megadni!

A regisztráció nem kötelezi a Vevőt vásárlásra!

Szállítási feltételek, árak

A dekorplacc.hu online webáruházában a minimális rendelési érték 3000 Ft.

A megjelenített termékek árai a házhozszállítás költségét nem tartalmazzák!
A termékek átvétele és fizetése történhet (előre) banki átutálással, vagy utánvéttel (egy időben) az átvétel helyén. A termék vételárát a Futár veszi át a Vevőtől, és juttatja el az Eladónak.

A termékek átvehetők: futárszolgálattal (Magyarország területén!). A megrendelt termékek kézbesítését a GLS Hungary Kft. végzi.

Személyes átvételre nincs lehetőség!

Szállítási költség Magyarország területén belül (megrendelt áru mennyiségétől függetlenül) házhozszállítással és GLS Csomagpont-ra történő kézbesítés esetén is 1490 Ft.

Az át nem vett csomag szállítási költségei a Vevőt terhelik, melyet az Eladó jogi úton érvényesíthet is!


Fizetési feltételek:

A termékek mellett feltüntetett áraink forintban értendőek és a 27% Áfa-t nem tartalmazzák.

Csak áfa nélküli számlát tudunk adni! (AM)

Webáruházunkban weben történő bankkártyás (előre átutalásos) és utánvétes fizetésre van lehetőség!

A számlán szereplő végösszeget a csomag kézhezvételekor a futárnak kell megfizetni.
Az utánvét összege a csomagon található címkén szerepel, amely tartalmazza:
– a termékek összértékét
– a szállítási díjat

A futárnak az utánvét összegét készpénzzel vagy bankkártyával is rendezheti.

A számlát minden esetben a termék mellé tesszük a csomagba!

Jótállás/garancia

Azon dolgozunk, hogy Ön mindig a lehető legjobb minőségű válogatott árut kapja, melyeket gondosan csomagolunk, hogy megóvjuk a sérülésektől! Mindezen gondoskodás mellett is előfordulhat azonban, hogy a szállítás közben egy-egy termék megsérül.

Amennyiben bármilyen sérülést, eltérést tapasztalna, a futár az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb.) kérjük, jelezze felénk az áru átvételétől számított 3 munkanapon belül, az info@dekorplacc.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 20 663 1311 -es  telefonszámon!

A megkésett reklamációkat, valamint az utánvéttel feladott csomagokat nem áll módunkban fogadni, és automatikusan elutasításra kerülnek!

A hibás, sérülten érkezett áruk Eladóhoz történő visszajuttatásáról a Vevőnek kell gondoskodni a lehető legrövidebb időn belül, az áru ellenértékének megfizetését igazoló bizonylattal együtt. Az áru visszaérkezését követően az Eladó az árut megvizsgálja, jogos panasz esetén az árut cseréli, hiánycikk esetében a vételárat visszafizeti.

A nem rendeltetésszerűen használt, nem megfelelően tisztított, megrongált termékekre garanciát nem vállalunk!

Egyéb feltételek

A dekorplacc.hu webáruház ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja.  Az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A Vevőnek joga van a távollevők között kötött szerződésekről szóló rendelet alapján az áru átvételétől számított 14 naptári napon belül a vásárlástól indoklás nélkül elállni. A vásárlástól való elállásról az Eladót minden esetben írásban értesíteni kell az info@dekorplacc.hu e-mail címen, vagy a 1204 Budapest, Török Flóris u. 99. számú postacímen.

Amennyiben a Fogyasztó él ezen lehetőségével (melyet indoklás nélkül megtehet), úgy az Eladó köteles a teljes kifizetett vételárat (szállítási költséggel együtt) 30 napon belül a Vevő részére visszafizetni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni.
Tekintettel, hogy a távollevők között kötött szerződésekről szóló, kormányrendelet szabályozása értelmében a céges vásárló nem minősül fogyasztónak a megrendelt termékkel kapcsolatban utólagosan elálláshoz nincsen joga.

Üzletünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. Üzletünk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

A termék visszaszolgáltatása történhet postai csomagként vagy bármely más futárszolgálattal a székhelyünkre való visszaküldéssel.

Cím: Cservenyi-Orvos Dorina Kitti
1204 Budapest, Török Flóris u. 99.

Érdekelhet még:

Menü